Ads 468x60px

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΚΥΑΝΗΣ/ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ 2 - 0

Άδοξο τέλος είχε ο "φιλικός" αγώνας μεταξύ του Ορέστη και της Ένωσης Κυανής/Ασβεστάδων. Στο 75΄ μετά από ένα σκληρό έως αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Γιώργου Καραγιάννη σε ποδ/στή της Ένωσης, προκλήθηκε μικροσύρραξη μεταξύ των ποδ/στών και ευτυχώς με την παρεμβολή ψυχραιμότερων αποσοβήθηκαν τα χειρότερα. Πρυτάνευσε η λογική, ηρέμησαν τα πνεύματα αλλά το παιχνίδι δεν ήταν δυνατόν να συνεχισθεί. Πιστεύουμε ότι η ενέργεια του Καραγιάννη, κατακριτέα βέβαια, ήταν αποτέλεσμα ενός αδικαιολόγητου εκνευρισμού που υπήρχε στις τάξεις της Ένωσης και μεταδόθηκε σε όλους τους αγωνιζόμενους καθώς και του υπερβάλλοντα ζήλου τον οποίο δείχνει ο ποδ/στής αγωνιζόμενος. Σίγουρα ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν πιστεύουμε ότι θα επηρεάσει τις σχέσεις των δύο Ομάδων, που είναι φιλικότατες.
Ο αγώνας κατά άλλα ήταν πολύ καλός και με πολλές ωραίες φάσεις. Ο Ορέστης ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του 75λεπτου αγώνα, έπαιξε πολύ καλά ενθουσιάζοντας τους λίγους φιλάθλους του. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες (με τους Μπακιρτζή, Μπαλάκη, Δήμου, Παπαδόπουλο, Καραγιάννη) , είχε δοκάρι στο 18΄ με το Θέμη  Μπαλάκη και γενικά η εικόνα του ήταν πολύ καλή. Η Ένωση απ' τη δική της μεριά φάνηκε ανέτοιμη στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρ' όλο που κινήθηκε ικανοποιητικά στο κέντρο. Είχε μία καλή ευκαιρία (στο 50΄) να ισοφαρίσει όταν σε τετ α τετ του Δημήτρη Δοϊνούδη ο Οτέμπερης απέκρουσε με τα πόδια.
Τα γκολ πέτυχαν : Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο 21΄ με έξυπνο μακρινό σουτ και ο Κώστας Μπακιρτζής  στο 52΄ με κεφαλιά.
Έπαιξαν οι :  Οτέμπερης (Καλφόπουλος), Καπουκράνης (Χατζημιχάλης), Καδόπουλος, Γιόντης, Χριστοφορίδης (Αλεξακούδης), Δήμου, Καραγιάννης, Μπαλάκης, Μπακιρτζής, Οικονόμου (Παπαζήσης), Παπαδόπουλος.

Οι σκορερ :